O salonu Keramoteka

Salon Keramoteka

PE Vrhnika, Pod Hruševco 34c, 1360 Vrhnika

031 255 900 | info@keramoteka.si

Kolektiv salona Keramoteka stremi k izboljšanju vaše uporabniške izkušnje pri nakupu keramike.

Keramoteka je salon zaprtega tipa, kjer se za obisk dogovorimo in se vam individualno posvetimo. V prijetnem ambientu, vam olajšamo mnogokrat stresen proces izbire in nakupa keramike. Naše dolgoletne izkušnje na področju prodaje in polaganja keramike omogočajo, da skupaj z vami najdemo konstruktivne in mnogokrat inovativne rešitve za še tako zahtevne želje strank.

V salonu Keramoteka si lahko ogledate keramiko, mozaike in sanitarno keramiko številnih kvalitetnih španskih, portugalskih in italijanskih proizvajalcev.

Z optimizacijo obratovanja ter dolgoletnim sodelovanjem z različnimi proizvajalci zagotavljamo, da ugodno izberete sodobno in kvalitetno keramiko, ki bo polepšala vaš dom in povečala ugodje bivanja v njem. To omogočajo proizvajalci, specializirani za določen tip keramike (mozaik, talna keramika, klinker…), ki skrbijo za dodano vrednost in dovršenost izdelkov. Vzorce artiklov na spletni strani www.keramoteka.si, označene z zeleno kljukico, si lahko ogledate v razstavnem salonu na Vrhniki.

REZERVACIJA TERMINA

    V skladu z EU uredbo o varstvu osebnih podatkov - GDPR potrebujemo vaše dovoljenje za hrambo in uporabo vaših osebnih podatkov.

* Zahtevana polja

Si želite v živo ogledati vzorce ploščic?

Pokličite na številko +386 31 255 900

Ker je izbira keramike le polovica opravljene naloge, vam v salonu Keramoteka nudimo tudi kvalificirane polagalce keramike. Združena nakup in polaganje keramike pri salonu Keramoteka vam prinašata 12,5 % znižanje skupnega zneska v obliki nižje davčne stopnje. Uspešno sodelujemo tudi s številnimi arhitekti, ki lahko salon izkoristijo za sestanek s strankami. V razstavnem salonu individualno in v mirnem okolju uskladimo ideje arhitekta in želje strank.

Ker je salon zaprtega tipa, vas prosimo, da se za brezplačen ogled predhodno izpolnite rezervacijo termina, nam pošljite email na info@keramoteka.si ali nas pokličite na +386 31 255 900.