Splošni pogoji poslovanja

Spletno mesto www.keramoteka.si je spletna trgovina, ki deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Ob prijavi v sistem, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo, s katerima ob vsakem obisku spletnega mesta lahko dostopa tudi do svojega računa (Moj profil) oz. pridobi pravico do izdelave informativnega predračuna. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletne trgovine, ponudniki artiklov in potrošnikom.

Cene in ažurnost podatkov

Vse cene so v EUR in ne vsebujejo predpisani DDV. Zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti tudi svojo davčno številko.

Ponudnik skuša čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletu. Kljub temu, pa se lastnosti artiklov, dobavni rok in cena spreminjajo, tako da obstaja možnost, da ponudnik ne utegne sočasno s spremembo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, se kupca obvesti in mu pošlje popravljen predračun. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Naročanje

Naročanje poteka prek Interneta je možno 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik lahk izbira med izdelki, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščenimi v posameznih kategorijah. Po pridobitvi informativnega predračuna (lastni preko spletne prijave oz. poslani z naše strani po poslanem povpraševanju) se prvi korak izvede, s potrditvijo informativnega predračuna, (preko e-maila ali telefonske številke). Takrat se preveri zaloga izdelkov pri proizvajalcu.
Po prejemu potrditve zaloge pa prodajalec obvesti kupca, da je izbrana keramika na zalogi. Naslednji korak je plačilo predračuna s strain kupca preko trr računa navedenega na predračunu. Ta korak pomeni tudi dejansko naročilo in sproži postopek dobave.

Reklamacije

Kupec lahko podjetju sporoči morebitno reklamacijo na dan prevzema blaga iz centralnega skladišča. Ob prevzemu se preveri tudi morebitna poškodba blaga. Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ali transportne poškodbe na blagu, po tem ko le to zapusti skladišče. V primeru reklamacije pa po dogovoru z kupcem, dostavi ekvivalentno keramiko ponovno, oz. se kupnina za naročeno blago vrne na trr plačnika predračuna.

Načini plačila

Plačilo predračuna je izključno možno le preko trr računa oz. položnice preko pošte.
Plačilo se izvede po potrditvi zaloge in pred nakladom pri proizvajalcu.

Varovanje podatkov

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. Z registracijo na spletni strani www.keramoteka.si dovoljujete, da podjetje TEKA koncept, Žiga Hočevar s.p. z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Podjetje TEKA koncept, Žiga Hočevar s.p. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja.

Avtorske pravice

Spletno mesto www.keramoteka.si je v lasti podjetja TEKA koncept, Žiga Hočevar s.p. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila. Za morebitne spore je pristojno sodišče v Ljubljani.